Werkwijze

Onze werkwijze gaat altijd in overleg met onze opdrachtgever maar in de meeste gevallen zorgen wij ervoor dat uw werknemers worden voorzien van de maaltijd of broodmaaltijd in het werkvak. Wij beginnen bij de verkeersregelaars en eindigen met de chauffeurs, brengen de maaltijden op de afwerkmachine en in overleg met de balkman zorgen we ook dat de walsmachinisten hun maaltijd krijgen. Dit doen wij zo omdat iedereen dan blijft doen waar hij of zij goed in is.

Tevens voorkomt het een hoop onrust in het werkvak aangezien iedereen weet dat hij of zij de maaltijd krijgt.

De maaltijden maken wij in onze mobiele keuken welke wij op iedere gewenste plek in Nederland kunnen plaatsen.

Onze mobiele keuken beschikt over apparatuur waarmee wij in staat zijn om in een handomdraai voor 300 man maaltijden te produceren. Recent hebben wij veel maaltijden bezorgt vanuit Hoofddorp om maar een voorbeeld te geven. Wij streven ernaar om de transportafstand zo kort mogelijk te houden. Dit om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Onze bussen zijn voorzien van zwaaibalken waardoor wij 360 graden zichtbaar zijn als wij een werkvak inrijden. Ook beschikken onze bussen over de stickers ‘werkverkeer’. Ontheffingen voor werken op rijkswegen ontvangen wij graag van u.

De maaltijden worden geserveerd in menubakken met daarbij een bestekje welke allemaal na gebruik weggegooid kunnen worden . Op de machine leveren wij vaak een vuilniszak erbij en desgewenst rijden we op de grote werken een extra ronde en kijken we de bermen even na. Ook worden onze mensen regelmatig ingezet voor de koffievoorziening op grote werken, hiermee bedoelen we werken waar u als aannemer 24 uur per dag meerdere dagen achtereen werkt. Peters party Service rijdt dan om de drie uur van begin werkvak naar einde werkvak en voorziet een ieder van koffie of thee, dit voorkomt vaak dat chauffeurs bij de pomp of de molen onderweg stoppen en dus komt het u als aannemer ten goede.

Een greep uit onze opdrachtgevers die gebruik maken van onze diensten: